Friday, 1 November 2013

Closing bisnes oktober 2013

Alhamdulillah syukur sangat oktober berlalu pergi dengan 1001 kegembiraan..encek hubby dapat kije gomen, me dapat naik rank senior supervisor..

Rasa macam nak melompat closing malam tadi..last minute closing..dah hampir 11.59pm..naseb la line sistem online shaklee tak buat hal..tuhla kalau dah rezeki tuh tertulis milik kita..tak kire waktu..tak kire cara..tetap akan jadi milik kita..

Start naik supervisor bulan 2 2013..bulan 10 2013 senior supervisor..lama jugak kot baru dapat naik..tak kesah janji sy dah usaha..

Bulan 10 jugak lepas 1 step utk car bonus..ade beberapa step utk layak dapat car bonus..in shaa allah target by januari 2014 dah complete car bonus..

Best sangat bisnes shaklee nih..tak perlu pon nak cari2 orang utk beli produk kite..produk yg semua orang dah tau keberkesanannye..

Selain kita dapat kesihatan yg baik kita juga dapat menambahkan pendapatan..dapat bantu orang lain tambah pendapatan..

Taraf hidup dah semakin tinggi memang tak cukup kalau harapkan gaji je..semua barang keperluan naik harga..orang lain pilih utk merungut & salahkan kerajaan..for me its not the right time to complaint about government plan..but its the time for us to find something that can improve our life..tapi ramai jugak yg memilih jalan salah utk tambahkan pendapatan..merompak, meragut, mencuri & macam2 lg la perbuatan jenayah..

So my target utk november nih of course la nak complete car bonus step 2 pulak..nak bantu lebih ramai orang sihat n tambah pendapatan dengan shaklee..amin..

I'm independent distributor
Contact:-)
Roziah@ci'e
SID: 890962
Hp: 0129755310

FB PAGE-> https://www.facebook.com/syafiyahvitashoppe

CONTACT-> whatsapp/wechat/line/sms 0129755310

FB ACCOUNT-> https://www.facebook.com/roziahmuhammadnor.cie

BLOG-> http://syafiyahluv.blogspot.com

INSTAGRAM-> SYAFIYAHVITASHOPPE

EMEL-> syafiyahvitashoppe@yahoo.com

No comments:

Post a Comment