Tuesday, 14 January 2014

Bonus Disember 2013

Bonus bulan nih awal sehari..biase2 14hb tp nih 13hb dah masok account..alhamdulillah rezeki..setiap bulan dapat 2 gaji..1 gaji kije hakiki..1 lg gaji bisnes..walaupon bisnes berjalan tp kije hakiki tetap berjalan..dah jd tanggungjawab utk utamakan kije hakiki..

Semalam update la status tentang bonus kat fb..alih2 ntah sesape ntah duk pm ajak join bisnes dia..modal ratus riban lak tuh..idok la weh kome nak join..dah sah2 kome tak mkn produk yg dicadangkan tuh..hahhaa..i ols nih jual shaklee pon sebab i ols memang mkn..sambil2 mkn kite share la experien kite..bukan ke dah membantu namenye..last2 i ols pm org tuh semula ajak join shaklee pulak...hamikkkkk nak terus diam..huhu

Shaklee nih mudah je..lagipon yg best takde nak tunjuk bonus duit bekepuk2 tuh..kadang2 tak paham banyak sangat bisnes yg tunjuk duit sekali produk..shaklee yg pertama i ols jumpe bisnes yg takde tunjuk2 duit..tunjuk2 kete mewah..beg n kasut branded..sume jutawan shaklee sangat low profile tapi income bulan2 6angka pon ada..

Kalau kite nak join ape2 bisnes sekalipon marketing plan kite kne paham..kebanyakkan MLM nih sume nak kne buat loan ribu riban utk beli stok..pastu stok tak terjual..kne cari2 org..pakse2 org..tak kose je kan..

Baik join shaklee tak payah nak pakse2 org..tak payah nak tag2 org kat fb tuh..dah alang2 kite memang consume shaklee sambil2 tuh boleh generate income..best wooo setiap bulan dapat 2 gaji..bonus gomen setahun sekali je tuh pon jenuh cuepacs menagih simpati..mintak 3 bulan yg dapat 1/2 bulan..syukur alhamdulillah la jugak kan..dari tak dapat langsung..

Dengan keadaan ekonomi skang nih memang kena buat side income..harapkan gaji semata2 memang tak cukup..sume pakat naik..minyak, gula, barang2 keperluan lain..bile barang2 asas naik secara tak langsung makanan pon naik harga jugak la nak cover cost dorg beli bahan mentah..

The best way utk orang2 bijak memang tak merungut..nak naik pon naik la dah kuasa kerajaan mentadbir..merungut ke merusuh ke memberontak ke tetap naik jugak..sebelum darah naik baik cari sesuatu yg boleh dijadikan pendapatan yg halal..boleh jugak cover bayar itu ini..

Arini cuti maulidur rasul..sambil tunggu anak dara bangun sempat la balas pertanyaan customer yg nak join ahli..yg nak tanye tentang produk..ade anak nih kena pandai bahagi masa..time management sangat penting..kalau tak bisnes ke mane keluarga ke mane..tambah2 pulak encek husben nun jauh di putrajaya..

Salam maulidur rasul buat semua. Marilah kita sama2 berselawat ke atas junjungan besar nabi muhammad s.a.w..

I'm independent distributor
Contact:-)
Roziah@ci'e
SID: 890962
Hp: 0129755310

FB PAGE-> https://www.facebook.com/syafiyahvitashoppe

CONTACT-> whatsapp/wechat/line/sms only 0129755310

FB ACCOUNT-> https://www.facebook.com/roziahmuhammadnor.cie

BLOG-> http://syafiyahluv.blogspot.com

INSTAGRAM-> SYAFIYAHVITASHOPPE

EMEL-> syafiyahvitashoppe@yahoo.com

No comments:

Post a Comment