First Giveaway By Syafiyahluv.com

As salam. Sejahtera.

GIVEAWAY

Seperti yang diberitahu sebelum ini Cie nak buat 1 segment untuk giveaway syafiyahluv.com untuk kali pertama. Tujuan utama nak berkenalan dengan geng-geng blogger yang lain serta menambahkan kenalan.

Mudah je nak join segmen Cie nih. Syarat-syarat pun mudah je. Almaklumla baru first time nak buat kan. Kalau ada tersalah cara mohon maaf.

Copy dan paste banner nih ke dalam entry u ols ye


SYARAT-SYARAT:

1. Buat 1 entry bertajuk "First Giveaway By Syafiyahluv.com".
2. Copy banner dan tepek di entry korang tuh beserta dengan backlink ke www.syafiyahluv.com
3. Tinggalkan link entry segment korang ke dalam ruangan komen.
4. Segment akan bermula pada 2 Oktober 2014 jam 8 pagi dan akan berakhir pada 31 Oktober 2014 8 malam. Dalam tempoh 1 bulan sahaja ye.
5. 1 November Cie akan senaraikan nama peserta yang menyertai.
6. 2 November pula Cie akan umumkan pemenang.
7. Pemilihan pemenang menggunakan khidmat random.org.
8. Keputusan adalah muktamad.

FOLLOW & LIKE

(WAJIB FOLLOW KECUALI INSTAGRAM KALAU TAK ADA TAK APA)

Like page nih ye

Add google+ 

Follow IG Cie ye

Follow ye jangan tak follow


FOLLOW & LIKE (SPONSOR)








Senarai hadiah:
1. HADIAH A x 2
2. HADIAH B x 2
3. NURSING PONCHO x 2 HELAI
4. TUPPERWARE MICKEY MINNIE x 2
5. HADIAH C x 1
6. HADIAH D x 1
7. SHAWL x 5 HELAI (SPONSOR BY - JUNAIDAWATIE)

SELAMAT BERJAYA SEMUA. JANGAN LUPA AJAK KAWAN-KAWAN JOIN YE.






















Share this article: