Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com

As salam. Sejahtera.

GIVEAWAY

Sedar tak sedar rupanya genap setahun Cie buat First Giveaway dulu tuh. Tak perasan pun sebenarnya. Bukak semula giveaway yang pertama dan tengok tarikh sama jugak Oktober. Secara kebetulan kan.
Sila copy banner ini


Mudah je nak join segmen Cie nih. Syarat-syarat pun mudah je. Tapi Cie harapkan sangat kerjasama dari anda semua untuk betul-betul like, betul-betul follow. Taknak la selepas je giveaway nih terus unlike, terus unfollow. Tak baik tau. Join segmen nih biar la ikhlas bukan sebab nak hadiah semata-mata je kan.



SYARAT-SYARAT:

1. Buat 1 entry bertajuk "Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com".
2. Copy banner dan tepek di entry korang tuh beserta dengan backlink ke entry ini.
3. Tinggalkan link entry segment, nama facebook, nama instagram (kalau ada) korang ke dalam ruangan komen.
4. Segmen akan bermula pada 1 Oktober 2015 jam 10 pagi dan akan berakhir pada 31 Oktober 2015 10 malam. Dalam tempoh 1 bulan sahaja ye.
5. 1 November Cie akan senaraikan nama peserta yang menyertai.
6. 2 November pula Cie akan umumkan pemenang.
7. Pemilihan pemenang menggunakan khidmat random.org.
8. Keputusan adalah muktamad.

FOLLOW dan LIKE

(WAJIB FOLLOW KECUALI INSTAGRAM KALAU TAK ADA TAK APA)

Like page nih ye

Add google+ 

Follow IG Cie ye

Follow ye jangan tak follow



Hadiah:5 x tudung bawal Adijuma



SELAMAT BERJAYA SEMUA. JANGAN LUPA AJAK KAWAN-KAWAN JOIN YE.


Share this article: