0
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Promosi gempak sepanjang Oktober. Memang rugi kalau tak grab. Kalau grab memang untung la. Untuk kesuburan, kecantikan, kesihatan luaran, kesihatan dalaman, untuk nutrisi kanak-kanak. Pendek kata lengkap untuk seisi keluarga.

Promo Shaklee Oktober 2015Beli 6 Percuma 1 dan Beli 2 Diskaun 5%

Promosi setiap bulan tetapi produk yang berbeza. So bulan nih Shaklee berikan 2 produk untuk promosi beli 6 percuma 1 dan jika beli 2 botol akan mendapat diskaun sebanyak 5% iaitu GLA COMPLEX dan OMEGA GUARD. Memang menjimatkan. Boleh digunakan seisi keluarga, GLA COMPLEX untuk kecantikan dan kesuburan wanita, OMEGA GUARD pula untuk nutrisi anak-anak, untuk ibu mengandung, ibu menyusu, mereka yang nak kurus, mereka yang mempunyai masalah pelupa, mereka yang mempunyai masalah kesihatan sendi dan banyak lagi la.

Beli 3 Percuma 1

Untuk kanak-kanak juga tidak dilupakan. Shaklee menawarkan dengan setiap pembelian 3 botol VITA-LEA FOR CHILDREN akan menerima sebotol secara percuma sahaja. Memang sangat menjimatkan. Ibu-bapa boleh berikan untuk anak-anak seawal usia 2 tahun. Multi vitamin untuk anak-anak.

Beli 1 Percuma 1

Bagi jualan penghabisan stok Shaklee menawarkan dengan setiap pembelian sebotol VITA-E COMPLEX akan menerima sebotol secara percuma sahaja. Wah memang menjimatkan. Bayangkan la bayar pada harga sebotol tetapi akan mendapat 2 botol.Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
Double SR Enterprise ( CT 0028861-M )
ID: 890962
Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe
Instagram: SYAFIYAHVITASHOPPE
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/wechat/sms)

Daftar Keahlian Sila Isi: BORANG KEAHLIAN SHAKLEE

Post a Comment Blogger

 
Top