0
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.


Ramai yang merungut terasa cepat lapar sebab tuh asyik la nak mengunyah je. Bila dah mengunyah tuh badan pon mula la naik bagai dipam kan. So kena la diet dengan cara yang mudah je. Cara yang susah liat sikit nak buat kan so kita guna cara yang mudah je. Yang penting mendatangkan hasil dan kesan.

Cara Diet Mudah


Jangan risau kami cuba bantu anda untuk merealisasikan program diet anda. Memperkenalkan Energizing Soy Protein dan Lecithin iaitu 2 gabungan yang membantu program diet anda.

ESP menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten. Protein soya membantu mengurangkan kolesterol. Sesuai diambil sebagai pengganti sarapan. Boleh dicampur dengan pelbagai jenis minuman kecuali kafien dan teh. Memang best kalau minum ESP nih. So lunch nanti tak perlu ambil heavy meal sangat dah.

Lecithin membantu pemecahan lemak dan kolesterol. Bertindak sebagai "pembersih" salurdarah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolesterol dan trigliserid didalam tubuh. Juga membantu didalam pelangsingan dan menghalang obesiti. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang. Cie selalu ambil lecithin sebelum makan. Selepas makan buat workou memang berjujuran la peluh. Kadang-kadang tak workout pun just buat kerja rumah memang banyak peluh keluar.

Kalau nak tau lebih lanjut sila hubungi kami.




Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
Double SR Enterprise ( CT 0028861-M )
ID: 890962
Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe
Instagram: roziahmuhammadnor
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/wechat/sms)



Daftar Keahlian Sila Isi: BORANG KEAHLIAN SHAKLEE

Post a Comment Blogger

 
Top