1
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Minggu lepas ke butik baru buka di Kuala Lipis. Sebelum ni nampak dah owner butik promote kat facebook cuma tak berkesempatan lagi nak datang. 2 minggu lepas datang tapi tutup. Rezeki minggu baru ni buka. Butik dan cafe memang menarik idea owner ni. Sambil ibu shopping anak-anak boleh main playground. Anak-anak ibu pun seronok bukan main siap bekejaran dalam tu. Ibu takde shopping apa pun. Babah je belikan t-shirt upin ipin, seluar legging dan pampers untuk anak-anak dara dia. Ibu beli mocha coffee jela.

besar dah anak-anak ibu


butik dan cafe ni terletak kat tingkat 1 bersebelahan dengan kedai RM2


Adik nangis terkena buai yang dia sendiri hayun. Lepas tu menangis siap baring lagi kat lantai. Huhu


Antara pakaian yang ada di situ. Tak banyak pilihan lagi.


Seronok bukan main siap main kejae-kejar lagi. Kakak terus pakai t-shirt upin ipin.

Mocha coffee ibu. Sedap tau. Ais tahan lama sampai petang pun tak cair. Ais meriah sangat


Next time memang nak repeat ke situ lagi. Selesa la kalau nak shopping dengan anak-anak yang tak reti duduk diam. Mereka ada aktiviti mereka sendiri dan tak kacau kita pun nak shopping.




Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
ID: 890962
Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe
Instagram: roziahmuhammadnor
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/sms)



Daftar Keahlian Sila Isi: BORANG KEAHLIAN SHAKLEE

Post a Comment Blogger

 
Top