Saturday, 20 February 2016

Cara Log In Banyak Instagram Dalam 1 Handphone

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Berita baik buat mereka yang berniaga boleh mengasingkan akaun Instagram peribadi Dan bisnes. Best kan. Dari dulu duk terfikir bila la Instagram nak upgrade service mereka. Finally upgrade jugak. Tanpa berlengah terus gigih create Satu lagi akaun Instagram untuk peribadi. Instagram bisnes pengedar_shaklee_pahang dan Instagram peribadi roziahmuhammadnor . Jom follow IG I ye. Hihi.

Kat sini I nak kongsikan cara log masuk seberapa banyak akaun Instagram menggunakan 1 handphone sahaja tanpa perlu log masuk dan log keluar. Sangat mudah just follow je step by step. Sebelum menggunakan cara ini pastikan anda update Instagram new version melalui play store. Kemudian off hand phone anda seketika, kemudian on semula dan log in ke account Instagram anda.

Buka Application Instagram dan klik bawah sekali. Dont't have an account? Sign up.
Klik -> Sign up with email or phone number


Klik Sign up with email or phone number. Kalau taknak buat emel baru boleh sign up guna phone number sahaja


Klik Sign up with your phone number instead


Klik add phone number. MY +60******** klik next


Enter confirmation code yang dihantar ke phone number yang dimasukkan tadi. Kemudian klik next


Last sekali masukkan details instagram baru anda


Dah settle buat akaun instagram yang baru boleh terus log in. Selepas log in akaun instagram pertama, boleh follow step dibawah untuk akaun instagram yang kedua.


Klik dalam bulatan dan scroll ke bawah sekali

Akan jumpa Add Account. Klik dan boleh log in seperti biasa untuk instagram yang kedua

Ok dah siap. Selamat mencuba sehingga berjaya.

No comments:

Post a Comment