0
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Hari Ahad baru ni reedem cash voucher yang Zalora bagi untuk article Koleksi Emporio Armani Sunglasses. Expired voucher tu bulan 12 saja je guna awal. Tak tau nak beli apa. Godek-godek website Zalora semua tak berkenan. Macam nak beli sling bag je. Yang cantik semua lebih RM100. Cash voucher ni RM100 je punya la kedekut taknak tambah duit. Hahahaha. Maka terbeli la sling bag dibawah ini dengan harga RM99.90. Lagi sepuluh sen sedekah jela kat Zalora. Hihihi. Free postage so jimat lagi duit. Order Ahad, Isnin dah sampai. Pantas kan service Zalora ni.




Harap-harap lepas ni Zalora sudi la bagi job lagi dapat la voucher lagi. Hihi. Lepas ni boleh kumpul ambil yang mahal sikit. Terima Kasih Zalora.

Post a Comment Blogger

 
Top