Monday, 11 April 2016

Oppo F1 Plus

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Belum pun dapat handphone idaman Oppo R7 dah keluar yang baru Oppo F1 Plus pakar selfie anda. Huhu. Macam-macam jenis kat pasaran sekarang ni. Kita cuma perlu sediakan duit je kalau nak beli. Mengidam jela nak macam-macam tapi masih setia dengan Oppo Neo 5. Nampaknya kalau handphone ni habis hayat baru la tukar.

Oppo f1 pakar selfie anda

Orang yang suka berselfie memang sesuai la guna handphone ni front camera 16 megapixel. Sure gambar macam pakai spotlight kan. Berangan jela nak beli kan mana la tau kot rezeki terpijak. Hihi.

Memang best sangat pakai oppo ni.


4 comments:

  1. Saya pn pakai oppo jg..R1..Skrg nk kumpul duit tuk beli oppo F1 plus ni..cntik dohhhh kemera..Hehe

    ReplyDelete
  2. agak2 berapa harga oppo f1 nie

    ReplyDelete