2
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Kali kedua menginap di Hotel Classic Kuantan ni. Kali pertama dulu semasa menghadiri Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2015 di Dewan Jubli Sultan Haji Ahmad Shah pada bulan April. Kali ni menginap untuk menghadiri Mesyuarat Perkhidmatan Dietetik dan Sajian Peringkat Negeri Pahang selama 2 hari.

Hotel ni 2 bintang je harga pun murah jugak la tapi breakfast banyak pilihan. Biasa kalau hotel lain tak meriah sangat breakfast. Patut la Hotel Classic ni sentiasa penuh. Harga 1 malam lebih kurang RM90 je untuk superior room. Bilik pun selesa ada kemudahan peti sejuk, almari baju, penyangkut baju, cermin, meja, kerusi. Televisyen pulak ada banyak juga channel termasuk astro 104 yang mana biasanya hotel takde channel 104.

Hotel classic kuantan
ni bilik masa pergi APC untuk 3 orang

Hotel classic kuantan
bilik 3 orang

Hotel classic kuantan
bilik 3 orang

Hotel classic kuantan
bilik air lengkap dengan towel, shampoo, foam bath

Hotel classic kuantan
kafe yang menghidangkan hidangan sarapan yang sangat meriah

Hotel classic kuantan
bilik untuk 2 single bed

Hotel classic kuantan
bilik 2 single bed

Hotel classic kuantan
macam-macam menu ada untuk sarapan

So kalau ada event atau apa-apa jela kat Kuantan tu sila lah stay kat Hotel Classic ni memang sangat berbaloi tau. Semua lengkap ada kat sana.

mesin urut pun ada

wheel chair untuk kemudahan orang kurang upaya

Best kan. Bayar murah tapi kita dapat service yang lebih kurang hotel 5 bintang tau.

Ni Ce share alamat hotel:

No. 7, Bangunan LKNP (Hotel Pahang), Jalan Besar, 25000 Kuantan, Pahang.

Nombor telefon hotel:
+60 9-516 4599

Post a Comment Blogger

  1. wow.. mcm bukan 2 bintang punya hotel je ni..
    besar dan cantik juga bilik nye tu.. :) nice info..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tak ada gaya 2 bintang pun. service terbaik (h)

      Delete

 
Top