Set Ramadhan Shaklee - BLOG ROZIAH MUHAMMAD NOR

Tuesday 7 June 2016

Set Ramadhan Shaklee

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Ramadhan kini menjelma. Seperti biasa ketika Ramadhan akan ada Set Ramadhan khas untuk membantu kita.

set ramadhan shaklee

Kebiasaannya ketika bulan Ramadhan kita seringkali kehilangan tenaga. Tambahan pula sekarang cuaca terlalu panas. Bagi mengelak dari kehilangan tenaga & memastikan kekal cergas sentiasa Shaklee menyediakan SET RAMADHAN bermula Mei ini sehingga Jun.

Terdapat 4 produk yang disediakan:

PERFORMANCE DRINK
Penghilang dahaga & penyahhidratan merupakan penyebab biasa bagi kelesuan dan tahap pencapaian yang kurang memberangsangkan. Shaklee Performance Drink terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air. Tambahan pula, Performance Drink mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain.

ENERGIZING SOY PROTEIN
Pembekal tenaga: membekal tenaga dengan segera & meningkatkan sistem imun. Juga membantu memberi rasa kenyang berpanjangan.

MEAL SHAKES
Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap & asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan harian.

LECITHIN
Lecithin sangat penting diambil ketika berpuasa kerana pelbagai jenis makanan yang dijual di bazar ramadhan. Lecithin membantu pemecahan lemak & kolesterol, bertindak sebagai "pembersih" salurdarah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi & metabolisma lemak, kolesterol & trigliserid didalam tubuh. Pelangsingan: menghalang obesiti. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang.

So tak perlu risau berat badan akan naik ketika Syawal menjelma. Malah dapat membantu anda menurunkan berat badan, memberi tenaga, mengurangkan kehilangan air.

Whatsapp segera untuk keterangan lanjut.

012.975.5310
012.975.5310
012.975.5310

No comments:

Post a Comment