Saturday, 14 October 2017

Pre Order IPhone 8

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Maxis dah buka pre-order untuk IPhone 8 bermula 13 hingga 17 Oktober. Menarik ni. Hihi.

IPhone 8






IPhone 8 Plus





Kalau berminat cepat-cepat buat pre-order kat Maxis. Cie buat masa ni masuk dalam wishlist jela. Kalau ada rezeki lebih why not kan. Bukan untuk berlagak atau sebagainya tapi kalau orang buat online business memang elok pakai IPhone dari segi ketahanan. 

Maklum la setiap hari beribu whatsapp masuk so kalau handphone jenama lain maybe mudah hang. Feedback dari kawan yang pakai IPhone kata mereka takkan hang. Setakat ni Oppo so far ok la juga cuma bila dah lama pakai bateri cepat sangat kot.

Doakan semoga murah rezeki Cie ye.

Sumber: Maxis

2 comments:

  1. Salam singgah sini sis...Moga tercapai impian..MD pun teringin juga pakai Iphone...

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringin kan MD? bukan nak berlagak tapi nak merasa. hihi

      Delete