Pengedar Shaklee Putrajaya | Ready Stock - BLOG ROZIAH MUHAMMAD NOR

Monday 13 January 2020

Pengedar Shaklee Putrajaya | Ready Stock

PENGEDAR SHAKLEE PUTRAJAYA DIPERLUKAN SEGERA!


Pengedar Shaklee Putrajaya
ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.

Kami merupakan Pengedar Shaklee di Putrajaya dan seluruh negeri di Malaysia termasuk Sabah, Sarawak, Singapore dan Brunei. Kami menyediakan perkhidmatan penghantaran secara PERCUMA di seluruh Putrajaya serta beberapa kawasan di negeri lain juga.

Walaubagaimanapun kami juga menyediakan khidmat pos dan kos pengeposan HANYA RM10 ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Kami sentiasa menghubungkan anda dengan jaringan Pengedar Shaklee yang berhampiran dengan anda. Sila hubungi kami melalui whatsapp (klik saja link akan terus ke whatsapp kami) 012.975.5310 untuk kami hubungkan anda secara terus kepada pengedar kami yang berhampiran anda.

Kami juga sedang mencari mereka yang berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee di beberapa negeri di seluruh Malaysia. Jika anda berminat anda boleh hubungi kami melalui whatsapp (klik saja link akan terus ke whatsapp kami) 012.975.5310 atau anda boleh terus JOIN US (klik saja link akan terus masuk ke web pendaftaran ahli).

Dibawah ini kami senaraikan Pengedar Shaklee Putrajaya: (sila klik link, akan terus ke whatsapp)

Pengedar Shaklee Putrajaya
Aishah - 01140734673
Nurul - 0182501049
Adilla - 0179134932JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MEMBUAT PESANAN PRODUK SHAKLEE ATAU MENYERTAI KEAHLIAN SHAKLEE BOLEH KLIK LINK DIBAWAHNo comments:

Post a Comment