Tudung Fareha Murah - BLOG ROZIAH @ CIE

Wednesday 17 January 2024

Tudung Fareha Murah

 Shopee Sales

Tudung Fareha Murah

Susah nak ubah penyakit berjangkit Shopee ni. Hahaah. Sekali terjebak ermmm susah nak tinggal ni. Rasa nak uninstall je apps Shopee tu. Pantang nampak sales waktu live habis la.

Minggu lepas buka apps Fareha HQ tengah live dan masih ada sales RM4.90. Cie pun apa lagi bila tengok harga gitu semua Cie klik corak yang mana belum ada.

Tapi kali ni beli untuk bagi orang. Ada beberapa helai dah bagi jiran, kakak, kawan, cleaner kat jabatan. Rezeki mereka la. Tudung murah je tapi selesa pakai. Asalnya harga tudung ni harga lain tapi maybe Fareha nak habiskan stok kot.

Cie ada juga grab sehelai yang RM14.90. Yang tu tepi dia lain sikit. Cantik pulak saja beli sehelai je nak try.

Korang kalau nak tudung Fareha murah ni boleh ke shop mereka kat Shopee. Rasanya masih ada tu sales RM4.90 selagi masih ada stok tu.




Tudung Fareha Murah
Yang ni bawal cotton candyval by fareha rm14.90



Tudung Fareha Murah
Gambar dari Shopee Fareha. Cie beli code Toffee

10 comments:

  1. Kita punya lollipop dengan cotton candy... Hihihi

    ReplyDelete
  2. Murahnya. Takpelah kalau pakai beli banyak-banyak.

    ReplyDelete
  3. sama lah Ana pon tgn gatal je terachunnn bila join live Fareha ni hehe

    ReplyDelete
  4. ala cantik-cantiknya.Fareha kalau cotton saya suka. chiffon je kurang sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah cotton. Chiffon licin bergaduh kalau nak pakai.

      Delete
  5. Sweet-sweet tudungnya. Saya pun sama, ada penyakit suka shopping tudung, sebab itu dah lama uninstall shopee. Bahaya, bahaya. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kuat nak uninstall. hahaha. sebab Shopee tu 1 stop centre. semua benda ada dan murah. dulu pernah dah uninstall.

      Delete