Thursday, 17 November 2011

~tip elak stress kije banyak~

kite nak share tip yg kite baru tepikir tibe2 kat opis tadi...kite rase macam bernas pernas la jugak tips kite tuh...tapi kite rase macam kurang bernas pon ye jugak...tp kite dah cube la tips tuh tadi...hasilnye meja kite jadi clean n clear...huhu...baru kite rase ta semak samun sangat....sebelom nih meja kite betimbun sangat dengan segale macam dokumen...
kadang2 kite rase macam nak bakar jeh semue2 kertas atas meja kite nih...sampai 1 tahap kite rase nak muntah tengok kertas...kite bebel2 jeh tapi kite tak cakap2 pon lagi ape tip kite kan...tadi tibe2 kite rase nak clear kan meja kite tuh...sampai dah takdek space untuk kite nak gune...kite pon alih2 kan sume segale macam fail ke tempat lain...dalam opis kite jugak tapi dekat rak lain....so bile meja kite dah clear baru kite rase lega cket...kite pikir wah kije kite da settle lah...wuahahaha....padahal banyak lagi....
tapi
.
.
.
.
AWAS...gerak langkah mu wooooo....(tibe2 nyanyi lagu KRU)...

jangan plak kite lupe mane kite letak dokumen2 tuh...yang paling penting kite tetap kene gak siapkan kije2 kite tuh walopon kite ubah kedudukan nye...cume tip nih buatkan meja kite tuh ade space la untuk kite gune tulis pape ke kan...kalo tidak selalu jeh kene tolak2 kan....pastuh tadela kite rase stress tengok kije banyak tapi entah bile nak siap...

No comments:

Post a Comment