Thursday, 1 December 2011

~model tak berbayar~

alkesa nye kami pernah jadik model tak berbayar satu mase dulu...tak pernah tepikir untuk jadik model nih...tak minat pon...mase tuh kami belaja d poli...nak tau tak kami jadik model cap ayam ape???
jengjengjeng
.
.
.
.
.


 bukan yang besa gedabak nih picture kami....yang cenonet tepi tuh jeh ngan member2 kami kunun2 jadik student tuh...

hahaha...cenonet jeh picture kami...kami nak cite la camne kami bole jadik model nih....

mase tuh kami n the gang ade kelas service sebab tuh pakai camtuh...tibe2 datang sorang uncle chinese ngan kamera dslr nye...tibe2 die datang dekat ngan kitorang then uncle tuh offer tuk snap picture....sebelom tuh uncle tuh explain la kenape die nak snap picture so kitorang pon dengan rela hati setuju...

uncle tuh janji die nak kasi soft copy picture kitorang nih...at last langsung senyap sunyi lepas die publish wajah cantek manis kami n the gang pada pamplet nih la...kebetolan jeh ade member bagitau kot picture kitorang dah keluar dalam pamplet nih...so ape lagi sepantas kilat yang boleh teros terjah tempat tuh untuk amik pamplet nih...kurang asam boi pnye uncle bole die tak bagitau langsung yang picture kitorang dah keluar.....

cenonet pon cenonet la janji ade kenangan jadik model tempelan....kuikuikui...

nak di jadikan cerite tadi mase kami kemas2 fail kami terjumpe pamplet so kami pon scan la....untungnye memiliki scanner sendiri...kalo tejumpe picture2 ke atau ape2 saje yang boleh di scan teros boleh d scan dengan pantasnye....

nih la rupe bentok scanner kami...tapi nih picture kami amik dari encek google...model nih la...




mudah.com.my bile ade scanner nih....tros upload dalam facebook then teros tag member2 kami....terase rindu pulak kat korang sume....

2 comments:

  1. hehe.. atleast ada kan? bestnye.. ingt lagi dulu ad kawan sy, muke dy pon masuk iklan jgk. tapi lagi besarlah.. dy pon xsngke.. haha..

    ReplyDelete
  2. hehe....tuhla kire adela xprien jd model tempelan jek...bkn sng dpt pluang jdik mdel walo tempelan kan...

    ReplyDelete