2



121112 anak ibu dah masuk 2 bulan...macam biase la check up kat klinik n injection..

Untuk 2 bulan nih inject DTap,Hib,IPV..anak ibu nangis kena inject...kuat jugak la...babah yang pegang...Kalau ibu pegang?ibu yang nangis kot...haha...

Berat raisha dah naik 4.5kg...tinggi 57cm...alhamdulillah anak ibu dah membesar n sihat...

Skang nih raisha dah makin bijak...dah pandai senyum...dah pandai borak2...babah kate raisha kuat bebel macam ibu...hehe...pantang celik mate je mesti raisha nak cakap...paling best bile raisha jage tengah malam nak nyusu mesti raisha senyum kat ibu...terus tak ngantok ibu rase...bahagie nye rase...syukur ya allah..

Raisha dah tak bejage malam...tido pon dah awal...kadang2 tv pon ibu tak dapat tengok sebab raisha tido awal...kalau dulu raisha bejage macam2 channel tv tuh ibu tengok...tido awal masuk bilik pon awal...tak kesah la janji ibu cukup rehat n tido...kalau ibu sakit susah pulak nak jage raisha...


Nih gambar anak ibu mase 2 bulan...pipi dah sangat chubby...geram nak gigit je


Post a Comment Blogger

 
Top