0
Cepatnye mase belalu...120912-120113 anak dare ibu dah genap 4 bulan...rasenye baru je lagi ibu lahirkan adik...
Dah masuk 4 bulan nih macam2 peel gegurl ibu...meniarap dah pandai mase 3 bulan 17 hari tapinye ikut mood dia la...tibe mood swing toksah harap die nak meniarap....
Kegemaran die skang nih makan jari perise setoberi...best sangat agaknye...makan la nak oi...malas nak ajar makan puting nanti gigi ke depan pulak...
Peel lain pulak mek raisha nih suke tido lewat...selagi jam tak pukul 12 selagi tuh mate tebeliak...anak2...ibu terpakse la makan supplement nak bagi extra energy...tido lewat 1 hal...kuat bangun nyusu lak tuh...nasib ibu gilir2 ngan babah...kalo babah takde terpakse la ibu sorang2...
Skang babah dah reti bagi mandi adik so ringan la sikit kije ibu...kadang2 takde mase rest...ibu pulak bizi handle online biz...
Lebih kurang 3 minggu dah kot ibu tak direct feeding adik gare2 nipples ibu luka...letak ubat pon tak baik2...kesian anak ibu...
1st try...kualiti gambar kurang memuaskan...tunjuk aksi depan tab...
Budak tesangat baik...tido sambil duduk
peel nih memang peel adik paling ibu suke...hahaha...sebabnye adik buat peel nih bile ngan babah je..kalau ngan ibu adik tak buat...tapi adik memang susah nak tido malam2...susu bebotol2 tapi adik tak tido2 lagi...walau ape pon peel adik ibu sayang adik sangat2...
 
4 bulan check up takde inject...just timbang je...berat adik dah 5.85kg..naik sikit dari 52kg mase 3 bulan..tinggi 60cm...tapi ibu tengok adik ketot je...hihi...alhamdulillah anak ibu sihat je...mudah2an adik sentiasa sihat...

Post a Comment Blogger

 
Top