Sunday, 20 January 2013

BONUS PERTAMA KU

Assalamualaikum & selamat sejahtera..

Alhamdulillah bulan nih saya dapat bonus pertama bersama SHAKLEE...

Memang tak sangke la..asalnye saje joint ahli sebab nak beli utk diri sendiri..tak sangke pulak bole dapat income..jadi macam seronok pulak...

Permulaan yang baik jugak la...dapat bonus pertama nih belanja hubby makan kat Secret Recipe..anak ibu kecik lagi so ibu beli baju jela..pastu selebihnye diberi kepada yg memerlukan dengan niat untuk membantu...semoge dimase akan datang rezeki saya akan bertambah murah & diberkati...syukur ya allah...

Target next month bonus akan dapat lebih...rase seronok dapat bantu sesame manusia sihat & cergas bersama Shaklee...

Maybe ade sesetengah yg tak percaya dengan pemakanan tambahan nih...maybe ade juge yg taknak melabur sikit utk kesihatan..tapi yang penting saya nak sihat...kalau saya sakit takde orang nak jage anak saya...



Nah tengok bonus yg saya dapat...walaupon takdela sampai 5 6 angka tapi saya tetap bersyukur...inshaallah kejayaan pasti akan datang jika kita berusaha....

No comments:

Post a Comment