0
as salam...

lame dah rasenye tak cite pasal anak ibu nih...busy bonar ibu ekau nih wahai anak...hihihi...almaklumla ibu kan wanita bekerjaya+bussinesswoman...kuikuikui...kadang2 tak sempat pon nak bukak blog...tengok2 camtu je...

tak lame lagi anak ibu dah nak masok setahun...ya allah sekejap je mase berlalu...sedar tak sedar je..rasenye baru lagi duk betarung nyawa kat labour room tuh...sampai ke ot...bile dikenang semula memang ngeri...pengalaman yg orang lain tak rase...sakit beranak tuh semua orang rase...tapi pengalaman ngeri tak semua orang alami...

arini dah tempah kek birthday adik...ibu tempah yg ade upin ipin...anak ibu suke sangat upin ipin kan...ingatkan nak letak sebelah tuh gamba upin ipin...sebelah lagi gamba adik tapinye kalau nak letak gamba adik kena tempah awal sebulan sebab dorang nak print tuh kat kl...ermmm takpela upin ipin pon oke jela kan...

plan macam2 nak buat...tapi tatau la menjadi ke tak...chocolate fountain machine pon ibu dah try td...ok la machine tuh walaupon kecik kan...ibu beli dr member kije ibu...dia kate baru pakai sekali...rm130...ibu nak try je kot2 ade orang nak sewa nanti boleh la...nak order chocolate fountain pon boleh...macam best je kan bisnes tuh...saje suke2...

*ish tak sabar nak tunggu 12 september...tapi adik kena inject nanti...birthday adik 14september ibu celebrate ye...12september hari orang kije...

Post a Comment Blogger

 
Top