0

Arini sy nak kongsi pengalaman menggunakan set berpantang shaklee..maybe dah ramai org consume set nih..maybe ada yg masih belom tau kan..

Sy start pantang anak yg 1st menggunakan produk s*******..memang consume dr start preggy..mase tuh tak kenal shaklee lagi..consume s******* nih pon my sis in law yg suggest..sy pon cari la kat kedai jamu kat lipis tuh..kakak tuh takde ready stock so dia order dulu..rm300 lebih jugak utk dr start preggy sampai pantang..

Masa makan set tuh dalam pantang macam takde perubahan pon..bersalin czer so memang kurang sangat bergerak..yelah 1st time bersalin kena czer lak tuh kan..baby pulak suka sangat berjaga malam n siang tido pengsan..kita nih pulak mane la nak biasa tido siang2 kan..kadang2 pejam je tapi tak tido pon..bile malam baby berjaga kita dah macam kurang tenaga kan badan cepat je penat..

Dalam 2minggu pantang baru la tejumpe set berpantang shaklee..teros la order..memang sangat berkesan n sesuai..badan terasa segar je, bertenaga, tak cepat penat, tak cukup tido pon still ok lagi..luka pon cepat je baik..memang terbaik..

Bulan 9 consume..bulan 10 terus join ahli..memang best sangat2..set berpantang tuh bukan untuk pantang je..untuk kesihatan pon boleh amik..terus continue sampai skang n sampai bila2..

Post a Comment Blogger

 
Top