Saturday, 15 March 2014

Weekend Kami Anak Beranak

As salam

Selamat sejahtera

Like usual every weekend memang 4 beranak nih akan keluar untuk beli barang2 dapur..mak macam tak pantang je kan duk usung anak kecik.tuh..huhu..janji mak dapat keluar umah..bosan u ols duk dalam umah je..

Minggu nih banyak sikit pencarian..bukan takat barang dapur je tapi cari sekali barang2 untuk majlis cukur jambul n berendoi Rania..

Mula2 g potong rambut Raisha..dah taknak ikat..sepit jauh sekali..sudah nye mak rimas tengok anak rambut camtuh bawak g saloon..biase la.drama air mata..sampai 2 orang duk pegang dia..nangis macam sakit sangat..kena inject tak pulak.nangis..

Lepas dah settle potong rambut tuh pandai pulak diam..dah umpan cokelat kitkat pon tak heran..lepas dah habes nangis baru makan cokelat..

Misi rini mencari bunga telur utk majlis minggu depan..cari yg simple je buat syarat..asalkan ada..pastu misi mencari cokelat utk letak dalam goodies bag..opsss..tepecah rahsia pulak..bajet tadi nak seprais kan..takpe yg lain biar rahsia dulu..huhu

Souvenier yg lain dah sampai so tinggal nak letak dalam beg je..senang skang sume beli online je..

Abaikan muke ibu yg tembam tuh..huhu..kakak Raisha memang suke posing camtuh..baby Rania asyik la tido..hihi

Rambut baru makcik joyah..'jujuyah' kate kakak..Hihi

Sekian..

No comments:

Post a Comment