Monday, 12 May 2014

Vision Board

As salam
Salam sejahtera

Agak sedikit lewat untuk siapkan VB tahun nih dek kerana sikap bertangguh2. Akhirnya malam nih siap. Sudah ku tampal di dinding. Dengan harapan sesiapa yg terlihat boleh turut mendoakan.

Actually banyak impian yg nak ditunaikan tapi apekan daya kita hanya merancang Allah swt yg berhak untuk tunaikan atau tak.

Bantu Anak Buah Shaklee
Bagi tahun 2014 nih impian ce nak bantu anak2 buah Shaklee berjaya naik rank. Ce target nak bantu 3 orang naik Supervisor, 2 orang Senior Supervisor dan 1 orang Coordinator. Nak bantu mereka dapat bonus 4 5 6 angka. Ce hanya membantu apa yang patut selebihnya mereka kena usaha sendiri. Bisnes nih bisnes mereka kalau mereka tak bergerak ce tak boleh nak bantu jugak kan.

Rank Coordinator & Senior Coordinator
Ce nak naik Coordinator & Senior Coordinator untuk tahun nih. Insyaallah ce akan cuba sedaya upaya. Perjalanan masih jauh perlu diteruskan untuk capai rank tertinggi dalam shaklee.

Car Bonus
Car bonus pun ce nak capai tahun nih. Insyaallah. Siapa tak nak kan bonus cash dari Shaklee. Nama je car bonus tapi kalau kita nak beli rumah pun takde hal sebab nya Shaklee akan bagi cash bukan kereta so up to us la nak beli apa duit tuh. Best kan. Boleh simpan duit tuh kalau taknak guna.

10k Monthly
Insyaallah by this year memang nak income 5 angka at least. Nak kumpul2 untuk buat bisnes sendiri. Plan dah ada tinggal nak running je.

Mudah2an impian ku akan menjadi kenyataan. Best la dapat bantu anak2 buah Shaklee. Dapat naik rank. Dapat car bonus. Dapat income 5 angka tapi bukan datang bergolek2 tau. Semua kena usaha. So sesiapa yang berminat nak sertai team kami boleh baca dengan lebih lanjut di SINI.

No comments:

Post a Comment