ESP SHAKLEE BAHAYA???

energizing soy protein shaklee

AS SALAM
SALAM SEJAHTERA

Ada orang tanya. Eh betul ke ESP Shaklee bahaya???
Ada yg kata susah nak jahit la kalau lepas melahirkan baby. Ada yg kata kulit makin gebu la. Ada yg kata makin slim lepas amik esp. Macam2 orang kata kan? Rasa sendiri taknak. Dengar cakap orang je.
I ols dah lama consume esp. Alhamdulillah feedback yg memuaskan dari diri sendiri. Kulit jadi halus je. Kalau dulu muka i ols nih sedikit kasar la dengan bekas2 parut jerawat bagai so lepas consume nih kulit jadi lembut je. Jerawat pun dah segan silu nak naik.

Ramai pun yg tegur i ols makin slim. Lepas naik cuti bersalin ritu semua orang pakat tegur. Malu i. Hikhikhik.
Yg susah jahit luka epiositomy selepas melahirkan tuh i ols tak setuju. Nurse yg jahit i aritu takde pulak complaint. Ada la yg cakap dia minum esp masa preggy la nurse susah nak jahit katanya kulit lembut. Dongeng betul la u ols nih. Soya tuh sumber protein. Protein nih kerjanya baiki sel2 kita. Ayoyoyo.

ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah  lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

Bukan i yg cakap tuh tapi shaklee sendiri yg cakap. Nak rasai sendiri kehebatan ESP SHAKLEE nih jom roger2 i. Jangan dengar cakap orang je tau. Try sendiri dulu baru tau.

Pengedar Bebas Shaklee Kuala Lipis
(Master 2 be)
Roziah Muhammad Nor
http://syafiyahluv.blogspot.com
0129755310
Share this article:

No comments:

Post a Comment