0
As Salam. Salam Sejahtera.

Alhamdulillah almost 2 years dah consume set kurus Shaklee. Tapi takdela konsisten. Lepas lahirkan kakak Raisha start consume pastu stop masa mengandungkan adik Rania. Lepas pantangkan adik Rania start makan balik.

Actually berat Cie sangat senang naik dan senang turun so kalau makan banyak pastu memang takde control langsung memang dah obesiti kot. Hihi. Dah la memang takde bersenam langsung. Bersilat dengan anak-anak jela mampu.

Paling senang kita makan set kurus shaklee jela, Takde side effect pun. Kesannya kurus lepas makan. Ada gak yang kata tak turun langsung berat makin naik ada lah. Kena tengok jugak cara pemakanan kita. Kadang-kadang semua makanan berlemak dan berminyak je makan mana lah lemak degil tuh bermaharajalela. Dah la bersenam jauh sekali nak buat.

Lepas lahirkan adik Rania berat dah turun 55kg pastu makan set kurus shaklee nih sekarang 52kg je dah maintain. Makan banyak jugak. Sarapan wajib ambil, lunch wajib, dinner wajib. Pendek kata setiap waktu makan tuh memang makan je. Takdela nak kurus sangat cuma nak berat maintain je taknak tiba-tiba naik mendadak bagai kena pam. So better prevent than cure kan bahasa orang putih. Kalau bahasa orang hitam mencegah lebih baik dari merawat. Betul tak? Mestilah betul kan.

Bukan i je makan set kurus nih boleh turun berat dan maintain tapi orang lain pun sama. Berhantu betul set kurus shaklee nih kan. Hhuhuhu. Tengok sendiri la malas nak cakap banyak-banyak korang tak percaya pun.



















Semua dah cakap. Taknak percaya lagi? Terpulang la. Mereka dah kurus anda tengok jela kan. 

Kalau rasa nak tukar fikiran dan cuba boleh contact me. Percuma konsultasi je sampai betul-betul berjaya.

Jika berminat nak mencuba sendiri boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
ID: 890962
Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe
Instagram: syafiyahvitashoppe
0129755310 (whatsapp/wechat/telegram)

Atau boleh juga hubungi PENGEDAR SHAKLEE SELURUH MALAYSIA

Post a Comment Blogger

 
Top