Sunday, 8 March 2015

Kulat Sisir Goreng

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Tau tak kulat sisir tuh apa? Kalau orang kampung maybe tau. Best tau kulat sisir nih. Kulat sisir nih biasa ada kat hutan dan bermusim. Susah jugak nak jumpa. Kalau kat pasar kampung ada la jual.

Kulat Sisir. Ihsan google


Pelbagai jenis menu boleh dimasak. Kulat sisir goreng dan kulat sisir masak lemak menu biasa yang family Cie masak. Arwah mak dulu masak kulat sisir paling best. Sekarang dah turun kat Kak Long tapi tak boleh lawan masakan mak.

Kulat Sisir Goreng


Jangan tanya resepi tau Cie tak pernah masak kulat. Hihi. Makan tau la. Tapi memang best. Makan ratah je pun best.

Menu lunch tengahari nih Kulit Sisir Goreng.



Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
Double SR Enterprise ( CT 0028861-M )
ID: 890962
Instagram: syafiyahvitashoppe
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/wechat/sms)

No comments:

Post a Comment