0
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Masa percutian tak dirancang kami ke KL malam dinner di Kampung Baru. Memang suka makan kat area situ sebab banyak pilihan. Cuma agak sesak dan susah dapat parking. Rezeki kami malam tu senang je dapat parking.

Kedai yang selalu pergi makan zaman bujang dulu dah takde. So terjah jela mana-mana kedai yang nampak menarik. Cari punya cari jumpa la. Wan Mat Seafood Kampung Baru. Betul-betul bersebelahan dengan Nasi Lemak Antarabangsa. Mula-mula risau juga takut service slow sebab kedai sangat ramai orang. Seat memang full. Rezeki kami dapat la tempat duduk.



Malam tu ibu order chicken chop dan mango juice. Chicken chop sedap cuma macam dah sejuk ayam tu. Maybe goreng awal untuk elak order lambat sampai. Babah pulak order nasi putih, udang masak merah, telur dadar dan apple juice. Udang masak merah agak menyeramkan warna merahnya. Overall kita bagi 3.5/5 bintang. Walaupun ramai orang tapi service takde la slow. Boleh diterima la lagi.


Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
ID: 890962
Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe
Instagram: roziahmuhammadnor
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/sms)



Daftar Keahlian Sila Isi: BORANG KEAHLIAN SHAKLEE

Post a Comment Blogger

 
Top