3
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Tak lama lagi nak raya. Tahun ni raya awal dalam bulan 6 macam tu so sekarang pun dah ramai yang mencari kain untuk buat baju. Biasa tailor tak ambil dah kalau dekat sangat sebab tempahan terlalu banyak. Macam kami anak beranak setiap tahun beli yang ready made je. Tahun ni taktau lagi la macam mana. Tengah mencari tema warna 2017 yang menarik.



Macam tahun sebelum ni plan bukan main nak warna apa tapi bila sampai kedai je size takde la, warna tak cantik la. Kesudahannya beli la yang mana ada. Tahun lepas pakai baju Gene Martino. Tahun ni macam nak beli kain then tempah je. Tengok keadaan nanti macam mana, Anak-anak dah besar ni ok la sikit nak cari yang sedondon.





















Pelik-pelik kan nama warna ni. Yang kita tau merah, biru, hijau macam tu jela. Hihihi. Bila dah banyak-banyak ni mula rabun taktau nak pilih yang mana. Senang cerita sampai kedai nanti baru tengok warna apa yang menarik dan sesuai dengan warna kulit. Kita ni bukan artis kan so pakai jela apa yang sesuai.

Post a Comment Blogger

  1. Raya tahun lepas CCL sekeluarga pilih tema warna emerld green ..urm tahun ni tak fikir lagi ..btw CCL dtg tambah follower

    ReplyDelete
  2. Banyaknye pilihan kaler. adoii.. haha

    ReplyDelete

 
Top