Pengedar Shaklee Yang Busy

Assalamualaikum. Selamat Sejahtera.

Dah lebih 2 minggu Cie tak update blog dek kerana terlalu busy. Alasan je kan. Huhuhu. Memang sangat sibuk dengan Projek Duit Raya KSM. Sebelum tu busy dengan Cabaran IG KSM so memang blog terus sepi jela tak sempat pun nak update.



InsyaAllah lepas ni memang kena curi masa untuk update blog. Acah-acah blogger la konon. Hahaha.

Padahal takdela blogger pun. Saja suka-suka untuk tulis blog. Walaupun dah lama menulis blog tapi bukan la taraf blogger. Sekadar saja nak berkongsi tentang Shaklee, info, resepi dan lain-lain lagi.

Mungkin bermanfaat untuk yang membaca dan untuk rujukan diri sendiri.
Share this article:

No comments:

Post a Comment