Cara Download Apps McDonalds

REDEEM FREE McCHICKEN


Maybe ada dah yang tau cara nak download apps McDonalds untuk redeem free McChiken ni. Tapi Takpela Cie share kepada yang belum tau lagi.

Cara Download Apps McDonalds dan Redeem Free McChicken



1. Boleh search mcdonalds kat appstore atau playstore. Kalau dah jumpa download je terus.



2. Boleh pilih country dan language. Kemudian klik confirm 




3. Klik skip



4. Klik read more



5. Yang ni pun skip je



6. Isi semua details kemudian create account


7. Kalau nak redeem McChicken tu klik je gambar tu. Make sure ada kat McDonalds dah sebelum klik. Sebab ada masa 5 minit selepas klik tu untuk redeem.


8. Cie bagi contoh nak redeem set ni. Klik je gambar tadi. Kemudian akan keluar macam ni klik redeem


9. Klik yes


10. Akan keluar macam ni so just tunjuk kat cashier je untuk cashier key in code redeem tu


Baru ni Cie redeem burger free dan redeem sundae je. Anak-anak nak makan ayam tu yang tak ambil family set yang jimat tu.



Share this article:

2 comments:

  1. senang kan ade apps ni.. malas malas nak kluar rumah beger bleh org mai hantar hehehe..

    ReplyDelete