Mr Kabab dan Briyani Putrajaya

 KEDAI NASI ARAB DAN NAAN CHEESE DI PUTRAJAYA

Mr kabab dan briyani putrajaya

Dah banyak kali datang Putrajaya tapi belum pernah try makanan kat sini. Kebetulan Cie teringin nak makan cheese naan. Susah nak cari cheese naan melainkan kedai mamak. Kat sini ada so kita try terus la makanan lain sekali.

Sebelum ni lalu je tapi tak pernah singgah pun. Kedai ni ada beberapa pintu. Luas la jugak dan selesa makan kat situ ada aircond. Masa kami datang tu awal lagi kedai pun takde orang lagi. 

Kami dah nak siap makan tu baru la ada beberapa orang masuk untuk makan dan ada jugak yang bungkus. Pekerja mereka lelaki dan memang orang arab kot. Macam tak pandai cakap melayu.

Mr kabab dan briyani putrajaya
Ada 5 pintu kedai ni kalau tak silap. Boleh je masuk mana-mana pintu


Mr kabab dan briyani putrajaya
Meja dan kerusi semua dari kayu. Meja pun ada ukiran nama kedai.


Mr kabab dan briyani putrajaya
Buku menu

Mr kabab dan briyani putrajaya
Antara menu kat situ


Mr kabab dan briyani putrajaya
Naan pun ada banyak jenis


Mr kabab dan briyani putrajaya
Cie order chicken biryani ni 1 pinggan


Mr kabab dan briyani putrajaya
Chicken mendy 1 pinggan


Mr kabab dan briyani putrajaya
Double naan cheese 1

Sementara nak tunggu makanan sampai kita selfie wefie dulu la. Kedai cantik dan selesa.

Mr kabab dan briyani putrajaya


Mr kabab dan briyani putrajaya


Mr kabab dan briyani putrajaya

Takdan lama makanan pun sampai.  Cepat la jugak cuma naan je lambat sikit.

Mr kabab dan briyani putrajaya


Mr kabab dan briyani putrajaya


Mr kabab dan briyani putrajaya


Nasi sedap, cuma naan ni je cheese macam kurang je. Masa tarik tu pun takde cheese melting. Rasa tu dah sedap memang kena bila cicah kuah tu. Cuma kalau cheese tu banyak lagi best.

Next time boleh la makan kat sini lagi makanan sedap, tempat selesa. Try menu lain pulak nanti.

Post a Comment

0 Comments