Sunday, 5 August 2012

15 ramadhan 1433

 

sedar tak sedar je dah 15 hari kite berpuasa....bemakne lebih kurang 2 minggu jela lagi kite nak raye kan...
tak sabar nak kumpul ramai2...insyaallah tahun nih semua adik beradik ade balik...

15 hari berpuasa baru la bepeluang berbuka kat luar dengan encek hubby...kite g bukak puasa kat pizza hut jerantut...lipis takde pizza so tepakse la merayau sampai ke jerantut...gare2 baby nak makan...ehehee...tapi macam ibu jeh yang lebih kan...huhu...babah tak suke sangat makan pizza tapi layankan wifey yang mengidam...nanti meleleh pulak air liur anak kan...

kite order macam banyak jeh kan sampai penuh meja yang untuk 2pax tuh...ade ku kesah...padahal memang tak habis then tapau...kite order Meatball Bolognaise Spaghetti...boleh hubby kite cakap rojak...haihhh encek suami nih...pastu kite add on drink Tropicana Twister Orange ...kite takut nak minum carbonated drink tapi kite sedut jugak sikit...hehee...pastu kite ambik set buka puasa Ramadhan Delights 1...dalam set tuh ade 2 Pepsi, 1 Regular Seri Kasturi Pizza, 2 Sup of the day (Mushroom Soup), 4 pcs of Garlic Breadstix, 1 Hut's Platter...tapi takde picture kite snap...lapar punya pasal kan malas nak snap picture bagai...
 
sebelum g bukak puasa kat pizza kite g beli barang buat kueh kat tunas manja jerantut...tak best la shopping situ banyak barang yang takde...saje try shopping situ sebab baru bukak tak pernah g lagi...

persiapan raye kite dah ready...baju raye kite n hubby dah settle...duit raye pon dah siap masok sampul...barang2 buat biskut pon dah settle...tahun nih kene pakai assistant nak buat biskut...kalo tak kite dah tak larat nak buat sorang2...biskut tahun nih macam biase la biskut wajib d buat setiap tahun....KLIK SINI

No comments:

Post a Comment