0
 
 
untuk ramadhan yang ke 24 nih kite iftar kat luar ngan hubby kite...tibe2 teringin nak makan kat SECRET RECIPE...kite pon sms la hubby ajak g raub...kat lipis takde secret recipe....naseb baik hubby kite memahami kehendak ibu mengandung nih kan...die turutkan jeh...kesian jugak kat hubby mesti penat tapi nak buat cemane dah kite teringin kan....ehehhee
 
lepas balik kije kite balik umah dulu mandi2 siap2 semua baru gerak ke raub...elok jeh sampai kul 6 lebeh...takde orang pon kat situ...teros jela order makanan...
 
kite order tak banyak macam pizza ritu...kalo order banyak2 confirm takkan habis punye.....
kite teringin nak makan prawn macaroni with cheese, secret recipe fried rice with satay untuk encek hubby kite...pastu air pulak dapat free ice lemon t pastu kite rase macam tak cukup kan so kite order la vanilla milkshake pulak...alhamdulillah tak membazir semua habis kite makan...memang betol2 mengidam tuh...hehehe
 
mase nak bayar tuh kite sempat lagi tapau chocolate indulgence pulak...faveret kite tuh...huhuhu...akhirnye dah puas hati sebab dapat makan ape yang d idamkan...nanti air liur anak ibu tak meleleh la...huhu 
 

Post a Comment Blogger

 
Top