3
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Debaran annual dinner unit semakin terasa ni. Hihi. Kali pertama buat dinner unit. Harap-harap berjalan lancar. So untuk kali pertama ni kita bagi cenderamata kepada semua staf. Fikir punya fikir muncul la idea nak bagi printed mug. Gigih la duk search kat facebook page printed mug yang murah.

Banyak jugak page yang ditanya tapi hanya ada 3 sahaja yang reply. So decide nak order mug printed di Setapak. Nak ambil pun senang dan harga sangat berpatutan. Kebetulan memang nak ke Shah Alam so sekali jalan je. Actually boleh post tapi risau pulak takut crack kan.

Kami pun gigih la berposing gambar unit nak letak kat mug. Sebagai kenangan kan.

Printed mug murah di setapak


Service sangat tiptop. Cepat pun cepat proses order, design dan printed. Email gambar hari Isnin, Selasa dah confirm design. I ols pun takde la fussy sangat. Ada 2 design so bincang dengan semua staf decide untuk pilih yang ini. Mug ni siap kotak so kalau nak bagi hadiah senang la nak balut. Rabu dah siap. Memang cepat. Siap hantar ke Setapak Sentral pulak tu.

Kalau u ols nak order jugak mug printed murah ni boleh terus ke facebook page TrioFDesignAdvertising atau boleh whatsapp 0122495144 Puan Afieza.

Post a Comment Blogger

 
Top