Youth Experience Party

YOUTH EXPERIENCE PARTY | SHAKLEE SKINCARE

Pada 3 Mac 2018 baru-baru ni Cie join event yang Shaklee anjurkan iaitu Youth Experience Party di Home Office Shaklee, Sunway.


youth experience party
best tau Shaklee siap sediakan bahan-bahan untuk buat facial

Best sangat Youth Experience Party ni sebab Shaklee ajar cara-cara guna Youth Shaklee Skincare dengan cara yang betul dan banyak lagi la yang Shaklee ajar. So memang sangat berbaloi beli tiket RM50 dapat FREE Youth accessories dan dapat ilmu mengenai Youth.

youth experience party
ni accessories yang Cie dapat hari tu so jadi 2 set la sebab masa beli Youth hari tu pun dapat ni jugak

Cie berpeluang jugak untuk buat skin test so dapat la tau result skin Cie. Rezeki Cie dapat peluang buat skin test. Sebelum ni masa Youth Roadshow Cie datang lewat sikit so terlepas peluang nak buat. Kali ni datang awal kat Youth Experience Party so ada rezeki dapat buat. Betul-betul Cie peserta akhir yang berpeluang. Alhamdulillah dapat tau jugak tentang masalah kulit Cie.

youth experience party
nutritionist pakaikan apa entah nama tu untuk buat skin test

youth experience party
masukkan muka dalam mesin tu sambil pejam mata untuk analisa kulit

youth experience party
ni untuk test kedutan

youth experience party
nak test keanjalan kulit
Selepas test tu nutritionist berikan penerangan apa yang perlu dibaiki. Shaklee Nutrionist kata Cie perlu makan Vitamin C dan Collagen serta yang pasti perlu guna Youth Skincare untuk dapatkan kulit yang sihat dan awet muda. So sekarang kena konsisten la makan apa yang dicadangkan tu. Semoga kulit Cie semakin baik, semakin awet muda, semakin anjal. Aminnnnn.

LETS START THE YOUTH EXPERIENCE PARTY!

Lepas dah siap skin test tu Youth Experience Party pun start. First time Cie attend event macam ni memang best sangat. So lepas ni kalau nak buat home party atau mobile spa Cie dah ada experience.

Youth Experience Party
antara alat yang Shaklee sediakan

Youth Experience Party
sempat la kami pose dulu sebelum party start. hihihi

Youth Experience Party
muka banyak parut. arghhhhh

Youth Experience Party
cermin pun dapat

nombor lucky draw tapi tak bertuah pun. huhuhu

Masa Youth Experience Party ni Cie berpeluang juga berjumpa dengan anak Shaklee Cie merangkap kawan masa sekolah dulu. So kami berdua jela wakil team SR Millionaire. Dari team upline Cie, Master Fazliana KSM pun ada. So kami pun berposing la lepas majlis dah habis.


ni la anak Shaklee Cie. Nama dia Imah. Tu yang malas pose sebelah dia ni muka Cie kembang setaman. Hukhukhuk

team KSM under Master Fazliana yang join Youth Experience Party

Lepas party dah habis apa lagi sesi posing la

cantik pulak beg set Youth kali ni. Cie punya beg lain sikit dari ni.

Terima Kasih Shaklee sebab anjurkan event yang best ni. Banyak pengalaman yang Cie dapat. So lepas ni ada rezeki kita buka Youth Mobile Spa pulak kan.

Sebelum balik sempat singgah Home Office kebetulan buka hari Sabtu minggu pertama. Posing dan beli stok sikit.


Sempat singgah Home Office kejap beli stock sikit

Bulan ni ada promo Youth tau. Memang berbaloi kalau grab bulan ni sebab banyak sangat item FREE yang Shaklee offer. Cie dah grab masa Shaklee buat offer untuk leader yang join BLNC awal bulan 2. Alhamdulillah rezeki husband belanja.

YOUTH STARTER SET



 Untuk Youth Starter Set mengandungi:

  1. Luminous Gel Oil Cleanser - untuk memperhalus dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit untuk langkah seterusnya.
  2. Perfecting Skin Toner - membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi untuk kulit yang berseri.
  3. Age Defense Moisturizer SPF 50 - melindungi kulit dari sinaran matahari.
  4. Advanced Renewal Night Cream - menggalakkan proses pembaharuan sel kulit.
  5. FREE Two Way Magnifying Mirror
  6. FREE Shipping
  7. Regimen Card

INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET



Untuk Youth Intensive Treatment And Repair Set mengandungi:

  1. Luminous Gel Oil Cleanser - untuk memperhalus dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit untuk langkah seterusnya.
  2. Perfecting Skin Toner - membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi untuk kulit yang berseri.
  3. Activating Serum - menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel.
  4. Age Defense Moisturizer SPF 50 - melindungi kulit dari sinaran matahari.
  5. Advanced Renewal Night Cream - menggalakkan proses pembaharuan sel kulit.
  6. FREE Radiance C+E - membantu untuk menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.
  7. FREE Youth Beauty Bag
  8. FREE Membership
  9. FREE Shipping
  10. Regimen Card

Wah memang berbaloi sangat sesiapa yang grab promo bulan Mac 2018 ni. So anyone yang berminat nak beli tapi taktau nak beli dari mana dont worry meh cepat-cepat whatsapp Cie untuk lock order anda. Yang pasti cara pakai yang betul Cie akan ajar special untuk semua customer Cie. So boleh klik gambar dibawah untuk direct ke whatsapp Cie.



Share this article:

No comments:

Post a Comment