Cara Bancuh ESP Shaklee

RESEPI ESP SHAKLEE


Cie mula minum ESP (Energizing Soy Protein) masa pantangkan anak yang pertama pada tahun 2012. Masa tu dalam persimpangan dilema sama ada nak beli ke tak sebab Cie tak minum soya. Cie risau takut tak boleh telan dan paling risau takut termuntah balik so rugi jela beli kan.

Kebetulan masa tu ada promo so Cie tawakal jela beli memandangkan banyak khasiat ESP ni kalau kita minum. So Cie memang betul-betul nak cuba jela. So Cie pun order la. Masa mula-mula minum siap tutup hidung tau. Hahaha. Punya la mindset asyik duk fikir tak boleh minum soya.

Lama kelamaan baru la tekak boleh telan dan sampai sekarang dah takde masalah nak minum ESP plain pun dah boleh minum. Actually ESP ni boleh dijadikan macam-macam makanan atau minuman. So kat sini Cie share beberapa resepi dan cara bancuh ESP untuk dinikmati.

RESEPI ESP SHAKLEE















SIAPA YANG SESUAI MINUM ESP SHAKLEE


IBU MENGANDUNG

ESP menguatkan rahim dan membantu perkembangan otot bayi dalam kandungan.

IBU MENYUSU

ESP membantu mempercepatkan pengeluaran susu dan bayi akan kenyang lebih lama. Ibu menyusu juga akan kenyang tanpa perlu makan nasi banyak kali sehari.

INGIN LANGSING ATAU KURUS / GASTRIK

ESP memberikan rasa kenyang berpanjangan

GAYA HIDUP SIHAT

ESP memelihara kesihatan secara menyeluruh

KECANTIKAN

ESP membuatkan kulit menjadi licin, gebu dan cerah

DIABETES

ESP membantu mengawal kandungan gula dalam darah dan mengurangkan risiko penghidap diabetes


Pendek kata ESP ni sesuai untuk semua peringkat umur kecuali kanak-kanak jela. Banyak kelebihan sesiapa yang mengamalkan ESP Shaklee ni.

Boleh baca sini 10 KELEBIHAN ESP SHAKLEE atau boleh tengok testimoni mereka yang mengamalkan minum ESP di sini TESTIMONI ESP SHAKLEE

Berminat nak mencuba GLA Complex atau mana-mana produk Shaklee boleh terus hubungi Cie 012-9755310 atau boleh terus klik WHATSAPP

Berminat nak join Shaklee untuk dapatkan harga ahli atau berminat nak menambah side income? Anda boleh hubungi Cie 012-9755310 atau boleh terus klik WHATSAPP

Anda juga boleh mendaftar keahlian Shaklee secara terus di website Shaklee sila klik PENDAFTARAN KEAHLIAN SHAKLEE


Share this article: