Giveaway Sampul Raya Rare 2024 - BLOG ROZIAH @ CIE

Wednesday 10 January 2024

Giveaway Sampul Raya Rare 2024

 Giveaway Segment


Giveaway Sampul Raya Rare 2024
klik banner kalau nak join


Bestnya sejak aktif berblog ni banyak Cie join giveaway segment dan bloglist segment. Teringat zaman dulu memang banyak join segment rakan blogger. Nak tambah kenalan. Tu yang cecah 400 lebih followers dulu. Sebab dah lama sangat tak aktif blogwalking, join segment tu yang tak naik-naik followers. 


Tahun ni nak tambahkan kenalan lagi. So jom la kita support rakan blogger kita ni Cuya. Dia paksa kita join tau. Hahahaah. Best tau hadiah dia sampul raya yang sangat rare. Harap-harap Cie boleh menang.


Untung tak payah beli dah sampul raya nanti. Tak lama dah ni nak puasa kan. Lagipun sampul raya ni boleh je guna bila-bila. Kadang-kadang kalau ziarah orang sakit, orang meninggal, nak bagi duit untuk kenduri kahwin ke apa boleh je letak dalam sampul. 


Syarat penyertaan pun mudah sangat nak follow. Jom sama-sama kita memeriahkan dan support rakan blogger kita. Mana tau rezeki boleh menang.

giveaway sampul raya rare 2024


giveaway sampul raya rare 2024


giveaway sampul raya rare 2024



18 comments:

  1. wah...bestnya..nanti la saya join juga

    ReplyDelete
  2. sy dah bookmark... nanti join juga... suka join segmen cuya

    ReplyDelete
  3. Sayapun baru sertai.
    Menarik sampul rayanya.

    ReplyDelete
  4. wah..best2 ramai yang join juga...
    goodluck tauu

    ReplyDelete
  5. All the best Cie...akak pun dah join dah

    ReplyDelete
  6. Salam Satu Kelapa!

    Terima kasih rakyat beta yang budiman atas penyertaan tuan hamba . Mari... beta sajikan dengan gambar secara dekat hadiah giveaway ini.

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2024/01/close-up-hadiah-sampul-duit-raya-rare.html

    Yang Molek,
    Permaisuri Cuya The Kelapa Kingdom.




    ReplyDelete
  7. Saya pun baru join GA Cuya. Semoga ada rezeki buat kita ya. Salam perkenalan dari saya, Mommy Eez. Jemput follow saya di sini:

    www.kiddieoasis7.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Singgah dari GA yang sama. Goodluck!

    ReplyDelete