Pemenang Giveaway by Blog Roziah Muhammad Nor - BLOG ROZIAH @ CIE

Wednesday 31 January 2024

Pemenang Giveaway by Blog Roziah Muhammad Nor

 Giveaway Segment

Pemenang Giveaway by Blog Roziah Muhammad Nor


Alhamdulillah syukur berakhir sudah Giveaway By Blog Roziah Muhammad Nor yang Cie adakan lebih kurang sebulan. Dah tamat pada 29 Januari 2024 yang lepas. Banyak juga penyertaan yang Cie terima dari rakan blogger. Tak sangka ada 36 penyertaan. Cie sangka sikit je yang sudi join.


Terima kasih yang tidak terhingga kepada semua rakan blogger yang sudi menyertai Giveaway By Blog Roziah Muhammad Nor ni. Boleh tengok sini ye Senarai Akhir Peserta Giveaway By Blog Roziah Muhammad Nor.


Tibalah masanya untuk Cie umumkan pemenang yang bertuah seramai 8 orang. Kalau ikutkan nak bagi semua tapi apekan daya ada 8 je hadiah yang Cie dapat sediakan kali ini. Harapnya yang tak berjaya jangan serik ye nak join giveaway lepas ni. Menang dan kalah itu adalah adat dalam pertandingan.


Cie memilih pemenang menggunakan wheels of name

Pemenang Giveaway by Blog Roziah Muhammad Nor
36 orang blogger yang sertai



So berikut merupakan senarai pemenang mengikut turutan hadiah pertama hingga hadiah yang ke lapan.



Pemenang 1: Peserta 15 suriaamanda



Pemenang 2: Peserta 9 Sharhanah



Pemenang 3: Peserta 35 thejagungspirasi



Pemenang 4: Peserta 23 zianaeunos



Pemenang 5: Peserta 6 aenidaezreen



Pemenang 6: Peserta 36 nurain-syahirah



Pemenang 7: Peserta 32 kaitdanlari



Pemenang 8: Peserta 31 faizzahamir


Tahniah kepada semua pemenang. Boleh isi form BORANG TUNTUTAN HADIAH ini dengan segera supaya Cie dapat poskan semua hadiah serentak. Isi cepat, cepat la Cie dapat poskan hadiah buat semua pemenang.


22 comments:

  1. 😱😱😱😱 akak menang? Ya allah..terkejut... alhamdulillah.. alhamdulillah..terima kasih Cie..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki.. terima kasih Cie.. moga murah rezeki selalu

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... Rezeki awal tahun. Terima kasih Cie. Ramai pesertanya. Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada semua pemenang bertuah

    ReplyDelete
  5. wahh, tahniah utk semua pemenang2 gojess., hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Terima kasih, Cie. Saya sudah isi borang. 😊

    ReplyDelete
  7. congrats to all the winners!! yeay!!!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah .. tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  9. waahhhhh tahniahhhhh semuaa pemenang!

    ReplyDelete
  10. Tahniah! kepada blogger yang menang ;-)
    Semoga sentiasa mewah rezeki yang memberi

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah syukur menang😍. Tahniah semua😃

    ReplyDelete
  13. Baru tengok dan semestinya tidak berjaya. Tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete